Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin İnci’si Ece Yüksel evlendi! Hem de bakın kiminle!..

Yargı dizisinin İnci’si Ece Yüksel evlendi! Hem de bakın kiminle!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Yargı’da ‘İnci’ karakterine hayat veren oyuncu Ece Yüksel dünyaevine girdi.

Yargı dizisinin kilit ismi olan ‘İnci karakteri, hikayede çok kısa süre kaldı ancak senaryoda yaşanan her şey  bu karakterin ölümü ile ilişkili olduğundan ‘İnci Erguvan’ karakterini canlandıran Ece Yüksel, dizide sıklıkla hakkında bahsedilen ama az sahnede yer alan bir isim oldu.

Oyuncu geçtiğimiz Haziran ayında özel hayatıyla gündeme gelmişti. Ece Yüksel instagram hesabından yaptığı paylaşımla nişanlandığını şu sözlerle duyurmuştu. “4 Haziran’da nişanlandık,  nice mutlu, birbirimize böyle sevgiyle baktığımız yıllarımız olsun. Bu özel günümüzde yanımızda olan ailemize ve sevdiklerimize teşekkür ederiz.”

Yargı dizisinin İnci'si Ece Yüksel evlendi! Hem de bakın kiminle!.. 8

Ece Yüksel aynı zamanda çocukluk aşkı olan nişanlısı Martin Wevers ile aile arasında yapılan sade bir törenle nikah masasına oturdu. Müjdeli haberi yine  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran oyuncu, “Biz bugün evlendik, düğünümüzü seneye sevdiklerimizle kutlayacağız.” mesajını paylaştı.

Yargı dizisinin İnci'si Ece Yüksel evlendi! Hem de bakın kiminle!.. 9

Paylaşımıyla hayranlarını mutlu eden oyuncu şu sıralar bir projede yer almıyor. Ece Yüksel geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada, yeni proje için görüşmelerinin devam ettiğini söylemişti.