Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 45. bölüm 2. fragmanında Şahika’nın asıl planı ve Ender’in büyük oyunu ortaya çıktı

Yasak Elma 45. bölüm 2. fragmanında Şahika’nın asıl planı ve Ender’in büyük oyunu ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde 45. yeni bölüm merakla bekleniyor… Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tuna ve Sevda Erginci’nin başrollerinde yer aldığı diziye geçen hafta Şahika karakteriyle Nesrin Cavadzade katılmıştı.

Şahika karakteri yeni bölümde kendisini iyice hissettirecek. Ender’i deli edecek olan Şahika izleyiciler için de sürpriz sahneleriyle geliyor. Ender, Şahika’yla yıllar sonra karşılaşmanın şaşkınlığını yaşar ve bundan hiç hoşlanmazken, bir taraftan da Yıldız’dan tamamen kurtulmak için kusursuz bir plan yapar.

45. bölümden 2. fragman yayınlandı. Yeni detaylar bir hayli ilginç. Yıldız ile Halit’in barışmış hali Ender’i şaşkınlığa uğratıyor. Ender’in yeni bir planı var. Kaya ve Şahika da bir plan kuruyor. Şahika’nın seksi halleri Halit’i etkileyeceğe benziyor. Şahika, şirketin başına geçmeyi kendine hedef seçmiş. Şahika ve Halit arasında bir şeyler mi yaşanacak? Ender ise Şahika üzerinden Halit’i yanıltmayı ve Yıldız’ı devreden çıkartmayı planlıyor. Halit’in Şahika’yı Yıldız’ın tuttuğunu sanacağını söyleyen Ender, “Yıldız’ın hikayesi böyle başladı, böyle bitecek. Geldiği gibi gidecek” diyerek konuya nokta koyuyor.

Kilit roldeki Şahika’nın ne yapacağı ise merakla bekleniyor.

İşte Yasak Elma 45. bölüm 2. fragmanı: