Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma 57. yeni bölüm fragmanı; Halit’in gizemli düşmanı sonunda ortaya çıktı!

Yasak Elma 57. yeni bölüm fragmanı; Halit’in gizemli düşmanı sonunda ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yasak Elma dizisinin 57. yeni bölümü 18 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle Fox TV’de buluşacak. Bir önceki bölümde Şahika’nın intikam planı devreye girmişti. Halit ve Yıldız’ı zehirleten Şahika, onları öldürmeye çaba harcadı.Peki dizinini 57. yeni bölümünde neler yaşanacak.

Talat Bulut, Şevval Sam,Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç, Tuvana Türkay’ın başrollerinde yer aldığı Yasak Elma dizisinin 57. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Nadir Kılıç, Halit’in eski bir dostu. Hapisteydi ve artık çıktı. Nadir’in hayatlarında nasıl bir değişime yol açacağı merak ediliyor. Nadir, Yıldız ile buluşuyor; “Size kimse gerçekleri söylemiyor ise zaten doğru yerde değilsiniz demektir” diyor. Nadir, Ender’i hedefine aldı. Halit ise iyileşti ve hastaneden çıktı. Sonra da Nadir’den hesap sormaya gitti. “Bütün bunların arkasında sen vardın” diyen Halit, ne anlatmak istedi. Sürpriz ise fragmanın sonunda.

Peki 56. bölümde neler yaşandı? Hatırlayalım:

Önceki hafta Yıldız-Ender işbirliği büyük olayları beraberinde getirmişti. Halit’in Şahika’ya çıkışı ve sonrasında Şahika’nın intikam adımları izleyicileri ekran başına oturttu.

Şahika’nın tüm gerçekleri söylemesi Halit, Ender, Kaya ve Yiğit’in hayatını tamamen değiştirecektir.

Şahika kendini aklamak adına yeni bir plan yapma hazırlığındayken, Halit ona olan güvenini yitirmeye başlar.

Şahika Halit’i kaybedecek olduğunu anlar ve yenilgisinin bedelini herkese çok ağır bir şekilde ödetmeye karar verir.