Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma çekimleri öncesi Eda Ece, aldığı kararı aynen uyguladı!

Yasak Elma çekimleri öncesi Eda Ece, aldığı kararı aynen uyguladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, 30. yaşını kutladığı Bodrum tatilini tamamladı.Sevgilisi Buğrahan Tuncer ile birlikte keyifli anlar yaşayan oyuncu, şimdi ise Yasak Elma dizisinin 4. sezonuna hazırlanıyor.

Pandemi döneminde birçok kişinin tatile gitmeye çekindiği hatırlatılınca Eda Ece, “Biz çok yoğun tempoda çalışıyoruz. 3 yıldır da Yasak Elma’da oynuyorum. Çok kısıtlı bir vaktim vardı. Biz, Pazartesi günü başlıyoruz sete. O yüzden onu değerlendirmek istedim. Çünkü insan şehirde çok dinlenemiyor” diye konuştu.

Koronavirüs nedeniyle kendisini koruyarak bir tatil yaptığını ifade eden oyuncu, tatil kararını alırken tereddüt etmedi. Oyuncu, “Çünkü psikoloji de önemli. Annem – babam benden daha çok dikkat ediyorlar. Öyle karar verdim. Gittim, geldim. Şimdi yoğun tempo başlıyor” açıklamasında bulundu.

Dizinin başladığı için yeniden tatile gitmek gibi bir durumunun olmadığını anlatan Eda Ece, sette sağlık kurallarına uyularak çekimlerin yapılacağını ve herkese covid-19 testi yapılacağını da ifade etti.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…