Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi izleyenlere 3 büyük hayat dersi verdi!

Yasak Elma dizisi izleyenlere 3 büyük hayat dersi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Yasak Elma, 3.sezonunda başarılı performansı ile ekranda izleyicilerini mest etmeyi sürdürüyor. Ender ve Yıldız işbirliği lie yükselen dizi, Halit’in batış öyküsünün başlaması ile de daha da çok merak ettirecek.

Birinci Ders: Yasak Elma 69.bölümde öyle gelişmeler yaşandı ki, izleyenler için adeta büyük bir hayat dersiydi.Bu derslerden en önemlisini Yıldız verdi. Nadir’in evlilik teklifini kabul ettiğini söyleyen Yıldız aslında Halit’e olan sinirinden böyle davrandı. Leyla’nın hamile olduğunu öğrenmesi ile anlık bir karar veren Yıldız, bunun pişmanlığını da Ender’e yaptığı itiraf ile gösterdi.

Yasak Elma dizisi izleyenlere 3 büyük hayat dersi verdi! 9

İkinci Ders: Dizideki ikinci büyük hayat dersi de Halit’ten geldi… Çevresindekilere yaşattığı büyük yıkımın üzerinde parasının gücüyle ayakta duran Halit, her şeyini kaybetti. Halit’in evine haciz geldi, malları, şirketi her şeyi elinden gitti. Ne oldum demeyeceksin,ne olacağım diyeceksin şeklindeki atasözünün hatırlanması noktasında büyük bir ders oldu.

Yasak Elma dizisi izleyenlere 3 büyük hayat dersi verdi! 10

Üçüncü Ders: Leyla ise Yıldız’ın destek verdiği kocasından şiddet gören masum kadın olarak başladığı dizideki imajını, kısa sürede sıfırladı. Yardım gördüğü Yıldız’ın düşmanı Şahika ile el ele verip, Halit’e de sokulup kendini hamile bıraktıran Leyla, günün sonunda rezil oldu ve istenmeyen kişi konumuna düştü.

Yasak Elma dizisi izleyenlere 3 büyük hayat dersi verdi! 11

70. yeni bölümde Tuvana Türkay diziye veda edecek. Leyla’nın nasıl ayrılacağı çok merak ediliyor.

Ayrıca 71. bölümde Nadir karakterine hayat veren Hakan Karahan da artık dizide olmayacak.