Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti!

Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin ilk iki sezonu beğenilmişti belki ama, 3.sezon aşırı derecede ilgi gördü, görmeye de devam ediyor. Dizinin 3. sezonunda sonlara doğru yaklaşılıyor ama hala birçok bölüm ve farklı konular izleyicilerle buluşacak. Kaya karakterine hayat veren Barış Kılıç, yaptığı açıklamada bu sezonun kalan bölümlerinin çok farklı olacağını ve herkesin şaşıracağını belirtmişti.

Yasak Elma’nın 4. sezonu için de çalışmaların şimdiden başlaması, hikayenin bambaşka bir noktaya doğru gideceğini anlatan yeni oyuncu transferleri ile dizide artık her şey değişiyor. Gökhan Alkan’ın Kerim karakteri ile katılmasının ardından bir yeni transfer daha geldi.

Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti! 10

GÖKHAN ALKAN’DAN SONRA CAN NERGİS

Arka Sokaklar’da Onur olarak akıllara yazılan, en son Börü dizisinde Tolga Erlik karakterini canlandıran Can Nergis, Yasak Elma’da rol alacak. Nergis, dizide Mert karakterine hayat verecek.

Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti! 11

Şöyle son bölümlerde yaşananları yeniden hatırlayalım… Önce Halit karakteri tüm servetini kaybetti ve bu karakter bambaşka birisine dönüştürüldü. Halit yeni bölümde yeniden zenginliğini kazanacak ama fakir gibi davranarak ters köşe yapacak.

Yani Halit karakteri artık eski Halit değil, başka bir boyuta doğru sürükleniyor…

Bir diğer önemli gelişme Leyla karakterini canlandıran Tuvana Türkay, diziye önceki hafta veda etti.Bu da Yıldız ile didişen, Şahika ile birlik olan bir karakterin gidişiyle hikayenin de değişmeye başlayacağı anlaşılmıştı.

Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti! 12

Daha sonra Hakan Karahan’ın canlandırdığı Nadir diziye veda etti. Hem de Şahika’nın bir anda Nadir’in servetine konması her şey yine değişti…

Ender de güçlü bir pozisyona geldi. Yıldız ise kendi markasını yaratan, kendi ürünü ile başarı kazanan ve zenginleşen bir karaktere evrildi.

Yasak Elma dizisinde adım adım her şey değişti! 13

Şimdilerde Kerim ve Yıldız aşkı bekleniyor. Mert karakteri nereye oturacak bu da merak konusu.

Ancak tüm bu gelişmeler bize şunu anlatıyor; Yasak Elma’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.