Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki tam 180 derece dönüş yapmayı iyi beceriyor!

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki tam 180 derece dönüş yapmayı iyi beceriyor!

tarafından ker_def

Fox Tv’nin pazartesi akşamları ekrana gelen iddialı dizisi Yasak Elma, son haftaların en çok konuşulan yapımları arasına girmeyi başardı.

Yasak Elma dizisindeki yan karakterlerin başarısı da diziyi sırtlayan bir özellik taşıyor…

Bu yan karakterlerden birisi de Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız…

Yıldız’daki değişim ise gerçekten çok şaşırtıcı. Son dönemde 180 derece dönüş yapabilen karakterler o kadar da fazla değildi. Yıldız, Beni Affet’in Bahar’ı, O Hayat Benim’in Efsun’u gibi olma yolunda sağlam adımlar atıyor.

İşte Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar’ın diziyle ilgili ilginç tespiti:

EVLENİNCE ÇOK BOZDU

“Yasak Elma” (FOX) dizisinde güçlü kötülerden Ender ile en az onun kadar hırslı bir kadın olan Yıldız’ın birbirini alt etme sürecindeki güç savaşlarını izlemek çok keyifliydi… Bu ezeli düşmanlıktaki rekabette kazanan taraf Yıldız oldu.

Garson kızın çevirdiği entrikalar sonuç verdi, kendisini bir anda zengin ve yaşça büyük iş adamı Halit ile nikah masasında buluverdi… Ancak hayatıyla birlikte karakteri de değişti. Entrikacı su kurnazı kızımız gitti yerine fevri, bir adım sonrasını düşünmeyen ezik bir kadın geldi…

Yasak Elma dizisinde bir karakter var ki tam 180 derece dönüş yapmayı iyi beceriyor! 7

YASAK ELMA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

“O Hayat Benim”in Efsun’u, “Kara Ekmek”in Asiye’si ve “Bir Mucize Olsun”un Maksude’si kadar kaba olmasa da aynı familyanın içine girebilecek niteliklere sahip artık… Bu gidişle “Beni Affet”in Bahar’ı ile “Beni Bırakma”nın Zeynep ve Sıla’sı gibi aşırı saf karakterlere dönüşmesinden de endişeliyim hani. Vah ki vah!