Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bir sır açığa çıkıyor!

Yasak Elma dizisinde bir sır açığa çıkıyor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden birisi de Yasak Elma. 4. sezonu başarıyla devam eden dizinin reytingleri de çok iyi geliyor. Hikayeye yeni katılan karakterlerin renk kattığı dizide Şahika, Ender ve Yıldız karakterleri ise sürükleyici isimler konumunda.

Yasak Elma dizisinin 100. bölümü bu akşam yayınlanacak. Bu büyük bir başarı. Bir dizinin 100 bölüme ulaşması gerçek anlamda başarı hikayesidir… Yasak Elma da kendi başarı hikayesini yazdı ve milyonların desteği ile de bu noktaya kadar geldi.

Yasak Elma’nın 100.yeni bölümünde Ender ve Şahika işbirliğinin sona ereceğine şahit olacaksınız. Şahika’nın artık kendini “Başkan Hanım” gibi görmesi, Ender’i artık önemsememesi başına dert açacak. Ayrıca Yıldız karakterini de bu bölüm daha az göreceksiniz. Eda Ece, koronavirüse yakalandığı için bazı sahneleri revize edilmek durumunda kaldı.

Peki yeni bölümde izleyiciler ne bulacak? İki önemli konu var. Bunlardan birisi Şahika, Hasan Ali’yle evli olmasının tüm avantajlarını kullanmaya başlar ve bu durum Ender’i rahatsız eder. Ender’in Hasan Ali bey ile Şahika’ya karşı ittifak yapacağına şahit olacaksınız.

blank

Bir diğer önemli konu ise Çağatay, Cansu yüzünden kimin onu tehdit ettiğini araştırırken uzun zamandır sakladığı sırrını açıklamak zorunda kalıyor. Bakalım bu sırrın ortaya çıkmasının ardından ne tür olaylar yaşanacak.

Yasak Elma 1 Mart pazartesi saat 20.00’da 100. yeni bölümü ile Fox TV ekranında olacak.