Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde bu sefer ayrılıklar değil, yeni ünlü isim gündem oldu!

Yasak Elma dizisinde bu sefer ayrılıklar değil, yeni ünlü isim gündem oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında ilk 4 sezonu yayınlanan ve büyük de bir ilgi gören Yasak Elma dizisinde önemli gelişmeler üst üste yaşanıyor… Dizinin kadrosundan ayrılan isimler bir bir ortaya çıkmıştı.Şimdi de yeni transferler ile ilgili gelişmeler dikkatleri çekiyor.

Yasak Elma dizisinin 4. sezon finaline doğru Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade, yönetmen ile yaşadığı anlaşmazlık sonrasında ayrıldı ama sonrasında bu ayrılıklara yenileri ekledi. Dizinin 110. bölümüyle birlikte sezon finali yapmasından sonra tek tek ayrılık haberleri geldi.

Erdal Özyağcılar, Barış Kılıç, Şafak Pekdemir ayrılıklarına en son Gülenay Kalkan da eklendi… Dizinin hayranları 5. sezonda nasıl bir hikaye olacağını merakla beklerken, Berk Oktay’ın ayrılabileceği iddiası da ortaya atıldı. Ancak Oktay bu iddiaları yalanlayarak yüreklere su serpti… Dizinin yeni sezonu için önemli bir adım adan Medyapım, Baraj ile başarılı iki sezon geçiren Biran Damla Yılmaz’a teklif götürdü.

Oyuncu ile Yasak Elma dizisinde yer alması konusunda anlaşmaya varıldığı da resmen duyuruldu. Medyapım’ın sosyal medya hesabından yapılan bilgilendirmede ünlü oyuncunun yeni sezonda Yasak Elma dizisinin kadrosunda olacağı ifade edildi.

Yasak Elma dizisinde bu sefer ayrılıklar değil, yeni ünlü isim gündem oldu! 7

Gelen bilgilere göre hikayeye yeni bir aile katılacak ve bu ailenin kızlarını da Yılmaz canlandıracak.