Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde büyük aşk itirafı!

Yasak Elma dizisinde büyük aşk itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, hikayede büyük değişim yaptıktan sonra reytinglerde de ciddi bir yükseliş sergiledi. Nesrin Cavadzade, Eda Ece ve Şevval Sam’ın öne çıktığı diziye; Berk Oktay, Erdal Özyağcılar ve Gülenay Kalkan katılmıştı.

Yasak Elma dizisinin 88. yeni bölümü 7 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümden yeni görüntüler yayınlandı. Şahika, Mert’in üzerine bir oyun kurguluyor. Onu şirketten attırmak için kendisine saldırmış gibi bir oyun oynayan Şahika, bakalım bunu Ali İhsan beye yutturabilecek mi?

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde Yıldız ile Çağatay arasında da ilk dokunuşlar, ilk aşk adımları atılacak. İzleyicilerin merakla beklediği bu ikilinin durumları da heyecanı artıracak. Çağatay, “Senin ciddi bir ilişki istediğini sanıyordum” diyerek adeta zarf atıyor. Yıldız ise, “Ama ben onu seninle istiyorum. Herkesle değil ki” diyerek aşkını ilan ediyor.

Berk Oktay’ın Çağatay karakteri ile diziye katılması, hayranlarını mutlu etse de hala hayranlarında Savaşçı dizisindeki rolünün de etkisinin kırılmadığı görülüyor.

İşte Yasak Elma dizisi 88. yeni bölümden 2. fragman: