Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde evlilik bombası patladı ama reytingler patlamadı!

Yasak Elma dizisinde evlilik bombası patladı ama reytingler patlamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisinin 91.bölümünde adeta bomba patladı. 86. bölümde diziye Çağatay karakteri ile katılan Berk Oktay ile ilk günden bu yana yapımın başrolünde yer alan Eda Ece ikilisi, izleyicileri şaşırtmayı başardı…

Yasak Elma dizisinde Yıldız ve Çağatay karakterlerinin evlilik kararı alması ve nikah dairesine gitmeleri izleyicileri çok etkiledi. Çağatay’ın Yıldız’a kendisine güvenmesini söylemesi ve onunda bir yolculuğa çıktıklarını belirtmesi dikkat çekti. Dizi hayranları da bu sahneyi beğenirken, “Senaristler kısa bir mutluluk yaratıp da sonra bizi yine üzmesinler” diye de uyarı notları yazıldı.

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ın mutlu olmasını isteyen hayranlar, Çağatay karakterinin arkasından da kötü bir adam çıkmamasını ve iyi bir karakter olarak görmek istediklerini, Yıldız ile de aşklarının devam etmesini beklediklerini belirten yorumlar yaptı. Çağatay’ın “Ama söz ben sana en güzel düğünü yapacağım” sözü ise dikkat çeken bir başka detaydı. Yıldız, aradığı aşkı gerçekten buldu mu, işte bunun yanıtı ilerleyen bölümlerde olacak.

Dizide bunlar yaşanırken reyting tablosunda ise Yıldız ve Çağatay’ın sürpriz evlilik durumunun reytinglere pek de bir etkisinin olmadığı görüldü. Bir ara 9 reytinge kadar yükselen Yasak Elma dün akşam geçen bölüme yakın oranlar elde etti. Dizinin reytingleri iyi ama Uyanış Büyük Selçuklu ile rekabet edebilecek düzeyde değil.

6-7 arası reytingler tutturan dizi dün akşam totalde 3. sırada yer alırken, AB’de ikinci oldu ve ABC1 grubunu da 4. sırada tamamladı.

Dizinin sürprizi olan Yıldız ve Çağatay’ın aşk dolu anlarını videoda bulabilirsiniz.