Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma dizisinde bu karardan sonra geriye dönüş artık çok zor!

Yasak Elma dizisinde bu karardan sonra geriye dönüş artık çok zor!

tarafından ker_def

Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, 99. bölümü ile bu akşam ekrandaki yerini alacak. 100. bölüme dayanan ve gelecek hafta “dalya” diyecek olmanın heyecanını yaşayan dizinin ekibi yine etkileyici bir bölüm ortaya koydu.

Yasak Elma dizisinin bir önceki bölümünde Hasan Ali bey hayatının şokunu yaşamıştı. Nikah masasında imza attığı kişinin Ender değil de Şahika olduğunu gören Hasan Ali bey için bu hayatının en büyük şoku oldu. Ender ve Şahika ise amaçlarına bir bir ulaşmaya başladı. Yıldız karakterinin geri plana düştüğü dizinin 99. bölümünde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

Yasak Elma dizisinde geriye dönüş artık çok zor! 1

Peki neler olacak? Hasan Ali Bey için geriye dönüş artık zor. Çünkü Şahika, bildiğini okuyor ve sözünü tutmuyor. İşte yeni bölümden detaylar: Hasan Ali, Şahika’yla evlenmiş olmasının şaşkınlığını üstünden atmaya çalışırken, bu evliliğin bitmesi için elinden geleni yapar. Ne var ki Şahika verdiği sözü tutmayacaktır.

Cansu, Çağatay ve Yıldız’ın arasını bozmak için uğraşırken beklenmeyen bir ziyaretçi olayların gidişatını değiştirir. İşte dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünden dikkat çeken bir fragman: