Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde büyük endişe hakim! “Öyle olursa biz de 3. sezonu izlemeyiz” diyorlar

Çukur dizisinde büyük endişe hakim! “Öyle olursa biz de 3. sezonu izlemeyiz” diyorlar

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Çukur dizisinin 66. yeni bölümü 20 Mayıs Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Hare Sürel, Kubilay Aka gibi önemli isimleri buluşturan Çukur sezon finaline doğru gidiyor.

27 Mayıs’ta yayınlanacak 67. bölümle birlikte sezon finali yapacak olan Çukur dizisinde izleyiclier Aliço’nun ölme ihtimalinden bile rahatsız.

Rızı Kocaoğlu’nun canlandırdığı Aliço’nun ölme ihtimali bile izleyicileri çok rahatsız etti. Yamaç hastaneye kaldırılmıştı ve Salih’in Aliço’nun fotoğrafını gösterip “Canın yanıyor ama kaybettiklerinin intikamını alırken yenilerini kaybedeceğiz. Sakin ol!” sözleri dikkat çekti.

İşte bu sözler ve Aliço’nun fotoğrafının gösterildiği anlar izleyicilere bu karakterin ölerek ayrılabileceği izlenimi verdi.

Dizide karakter harcama konusunda bonkör bir durum olduğu için de Çukur izleyicileri Aliço’nun ölme ihtimalinden endişe ediyor. Bazı izleyiciler Aliço’nun ölmesi durumunda 3. sezonu izlemeyecekleri tehdidinde bulunuyor.

Fragmana yapılan yorumlarda Çukur izleyicilerinin Aliço karakterini çok sevdiği ve diziden ayrılmasını kimsenin istemediği sonucu çıkmakta.

“Aliço inşallah ölmemiştir. İnşallah bir oyun vardır. Ölmesin Aliço” diye mesaj yazan izleyici adeta senaristlere haykırmakta.

Bir başka izleyici ise Aliço’nun ayrılması durumunda dizinin zevkinin olmayacağı düşüncesinde.

Çukur dizisinde büyük endişe hakim! "Öyle olursa biz de 3. sezonu izlemeyiz" diyorlar 7

Daha radikal sözler de var. “Aliço ölürse dizi bırakacağım” diyen izleyicinin mesajına çok sayıda destek olduğu görülmekte.

Çukur’un önümüzdeki sezon 3. sezonunda Aliço’nun olmaması ihtimalinden rahatsız olduğunu belirten çok sayıda izleyici bulunuyor.

Ancak bazı izleyiciler ise Aliço’nun öleceğini ve babasının intikam için diziye gireceği gibi bir öngörüyü de aktarmakta.

Çukur izleyicilerinin önemli bir bölümünün Aliço’nun ölmeyeceğine inandığı da yorumlarda anlaşılmakta.