Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma ile ilgili son tüyo Eda Ece’den! Şoka sokacak 85. bölüme kadar hiç bir bölümü kaçırmayın!

Yasak Elma ile ilgili son tüyo Eda Ece’den! Şoka sokacak 85. bölüme kadar hiç bir bölümü kaçırmayın!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların entrikası en bol dizisi ünvanını elinde tutan Yasak Elma dizisi, yeni bölümleriyle de izleyiciyi sarsmaya devam edecek anlaşılan! 4. sezona hızlı başlayan ama bir süre temposu düşen diziyle ilgili gelen büyük tüyonun ardından izleyici hem çok şaşırdı hem de gelişmeleri merak ve heyecan içerisinde bekliyor. Zira gündeme bomba gibi düşen gelişmenin ardından Yasak Elma dizisinde dengeler öyle böyle değil baya değişecek!

Geçtiğimiz günlerde diziyle ilgili gündeme gelen bir haber, herkesi şaşkına çevirmişti. Dizide Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin 85. bölümde öleceği ile ilgili tüyolar, herkesi hayrete düşürdü. Üstelik diziden ayrılan tek kişinin Talat Bulut olmayacağı da yansıdı kulislere.

Söylentilere göre Kerem rolünde oynayan Gökhan Alkan’ın da aynı bölümde diziden ayrılacağı haberleri yayıldı bir anda. Şimdi herkes 85. bölüme kilitlenmiş durumda ama dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece’nin izleyiciye bir uyarısı ya da tavsiyesi var…

Bu akşam (19 Ekim Pazartesi) 81. bölümü yayınlanacak olan dizinin ilerleyen bölümlerinde yaşanacaklar da önemli. Zira Eda Ece’nin sözlerine bakılırsa, 85. bölümde Halit Argun’un ölerek diziden ayrılacağı sahneye kadar pür dikkat diziyi izlemek gerekiyor ki kalp krizi geçirmeyelim!

Bugüne kadar diziyle ilgili en büyük tüyoları veren Eda Ece’nin bu tavsiyesine Yasak Elma hayranlarının ne yanıt vereceğini reytingler gösterecek ama görünen o ki o bölüme kadar her bölümde bambaşka gelişmeler izleyeceğiz.

İşte Eda Ece’nin paylaşımı…

Yasak Elma ile ilgili son tüyo Eda Ece'den! Şoka sokacak 85. bölüme kadar hiç bir bölümü kaçırmayın! 7