Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma iyice saçmaladı! Bu saatten sonra kim inanır Zeynep ve Alihan aşkına?

Yasak Elma iyice saçmaladı! Bu saatten sonra kim inanır Zeynep ve Alihan aşkına?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
FOX TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde artık kimse Zeynep ve Alihan aşkına inanmıyor!

Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları dizinin 20. bölüm 2. tanıtımını gören izleyiciler, sosyal medyadan tepki yağdırmaya başladı.

Dizinin 19. bölüm sonunda Zeynep, Alihan’ın evine gittiğinde kapıyı Hira açmıştı. Üstelik üzerinde bir gömlek ve yarı çıplak bir halde.

Arkasından çıkıp gelen Alihan’ın durumu da aynıydı. Sabahlık ve pijamayla yarı çıplak şekilde kapıya gelen Alihan, bu durumu nasıl açıklayacak merakla beklenirken, hem Hira’dan hem de Zeynep’ten çok ağır laflar işiteceği görüldü.

Zeynep’i kıskandırmaya çalışırken işleri iyice batıran Alihan, bu olay üzerine hiç bir şey olmamış gibi yine Zeynep’e barışma teklif ediyor.

İşte bu noktada izleyicinin bir tepkisi var! Tıpkı Zeynep’in ona söylediği sözlerde olduğu gibi ‘pişkinlik’ yapmakla suçluyor Alihan’ı.

Zeynep’in bu saatten sonra Alihan’ın birlikte olma teklifini kabul etmesini de doğru bulmayan izleyiciler, Alihan’ın üstüne üstlük bir de ‘Beni sen ittin’ sözlerini de topa tutuyorlar.

Ancak Alihan, sadece Zeynep’ten değil, Hira’dan da tepki görüyor. Tüm bu yaşananlardan sonra Hira, Alihan’la olmaya devam eder mi bekleyip göreceğiz ama Alihan ve Zeynep’in o masum aşkı, artık hiç de masum değil!

Yasak Elma iyice saçmaladı! Bu saatten sonra kim inanır Zeynep ve Alihan aşkına? 7

Yeni bölüm tanıtımında Hira’nın Zeynep ile sevgili olduklarını söylemeyen Alihan’a tepkisi ortaya çıkmıştı.

Alihan’ı kendisini kullanmakla suçlayan Hira, sert bir tavır gösteriyor.

Zeynep’e yaklaşmaya çalışan Alihan, bir tepki de Hira’dan alıyor ama hiç bir şey olmamış gibi Zeynep’e gidip yüzüklerin artık sahibini bulması gerektiğini söylüyor.

İşte bu sözler, Zeynep kadar, tanıtımı izleyenleri de çileden çıkardı. “Resmen Alihan’dan iğrendim” diyen izleyiciler, Zeynep’in sözlerini de destekliyor.

Zeynep, yeni bölümde Alihan’a çok ağır sözler söyleyecek. “Ben galiba utanmayı bilen insanları daha çok seviyorum. Pişkinlik ne kadar ucuzsa, utanç o kadar değerli” diyen Zeynep’in sözleri, Alihan’a ok gibi saplanacak.

İşte 20. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.