Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi!

Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisi, Mart ayında pandemi süreci ile birlikte ara vermiş ve yeni sezona kadar da yayınlanmamıştı. Çekimleri Temmuz ortasında başlayan dizi için pek çok stok bölüm çekildi.

Bu hafta 78. bölümü yayınlanan dizinin şu sıralar 83. bölüm hazırlıkları yapılıyor. Yani çekimler 5 bölüm önden gidiyor. İzleyenler, yeni sezonda bir önceki sezonun heyecanını bulamadıklarını sosyal medyadan dillendiriyorlar. Kimi izleyiciler Ender’in davranışlarını hiç eskisi gibi olmadığını söylerken, kimileri de Şahika’nın diziyi ele geçirdiği yorumunu yapıyor.

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Barış Kılıç, Talat Bulut gibi usta isimlerin oynadığı kamera arkasında eğlenceli anlar yaşandığı, oyuncuların yaptıkları sosyal medya paylaşımlarından görülmekte. Her bölüm merakı arttırmak için özellikle Eda Ece’den bu tür paylaşımlar geliyor.

Fakat 3. sezonda elde edilen reytingdeki çıkış 4. sezonda devam etmiyor. Yine de 5’li reytinglerin üzerinde tutunan dizinin büyük bir kayıp yaşadığını söyleyemeyiz. Umut hala var ama izleyicinin hüsranı yorumlara yansıyor.

Dizinin Yıldız’ı Eda Ece, izleyicileri yine meraklandıracak bir paylaşımda bulundu. Oyuncu, dizinin sanat yönetmeni Mert Kalender’in bir paylaşımını repost yaparak 83. bölüm senaryosuna atıfta bulundu ve izleyenleri de şaşırtacak bir takım gelişmeler yaşanacağının da tüyosunu vermiş oldu.

Yasak Elma, izleyiciyi şaşırtmakla meşhur bir dizi. Bakalım bizi ne sürprizler bekliyor?

İşte Eda Ece’nin o paylaşımı ve gelen yorumlardan bazıları…

Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi! 10

Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi! 11

Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi! 12

Yasak Elma izleyicisi mutsuz ama Eda Ece 83. bölüm için tüyoyu çoktan verdi! 13