Ana sayfa Sosyal Medya Hepsi hayır için… Yağmur Tanrısevsin tasarladı, Nurgül Yeşilçay giydi

Hepsi hayır için… Yağmur Tanrısevsin tasarladı, Nurgül Yeşilçay giydi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgiyle takip edilen bir isim. Instagram’ı etkin kullanan ünlüler arasında yer alan Yeşilçay, yaptığı esprili paylaşımların yanı sıra toplumsal ve sosyal olaylarda da tepkisini gösteriyor.

Oyuncu, yeni sezonda Kefaret isimli dizide Mert Fırat ile başrolde yer alacak. Dizinin çalışmaları sürerken aynı zamanda bir dijital platform için çekilecek olan Vahşi Şeyler isimli sitcom’da da rol alacak. Son olarak ekranlara Gülperi dizisiyle gelen oyuncunun hayranları onu heyecanla bekliyor.

Fakat oyuncunun hayranları onu ekranda değilse de sosyal medyada sık sık görme imkanı buluyor. Aynı zamanda resimle de uğraşan oyuncu, geçtiğimiz günlerde arkadaşları Azra Akın ve Yağmur Tanrısevsin’i hazırladığı bir figürü boyatırken görüntülemişti.

Hepsi hayır için... Yağmur Tanrısevsin tasarladı, Nurgül Yeşilçay giydi 8

Esprili bir söylemle asistanlık yaptıklarını ifade eden Nurgül Yeşilçay, kendisine yardıma gelen iki ünlü ismi fotoğraflayıp sosyal medya sayfasından paylaşmıştı.

Bu kez de Yağmur Tanrısevsin’in katıldığı bir kampanyaya destek verdi oyuncu. Bir Dilek Tut Derneği için Tanrısevsin’in hazırladığı bir tişörtü giydi.

Oyuncu, instagram’ın story bölümünden bu fotoğrafı paylaşarak “Zorlu hastalıklarla mücadele eden çocuklar için tişört tasarlamış Yağmurum. Eline sağlık kardeşim, çok güzel olmuş” ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım…

Hepsi hayır için... Yağmur Tanrısevsin tasarladı, Nurgül Yeşilçay giydi 9