Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yeni dizisi Baş Belası’na, Uyanış Büyük Selçuklu’dan bir isim transfer oldu!

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yeni dizisi Baş Belası’na, Uyanış Büyük Selçuklu’dan bir isim transfer oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Seni Çok Bekledim isimli dizide rol alan İrem Helvacıoğlu, dizinin final yapmasıyla birlikte yeni bir proje ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Seçkin Özdemir ile başrolünde oynayacağı dizinin ismi Baş Belası…

İki sevilen oyuncuyu buluşturan diziyle ilgili ayrıntılar yavaş yavaş gelmeye başladı. ARC Yapım imzalı dizinin başrollerinde Helvacıoğlu ve Özdemir yer alırken, dizinin polisiye türünde bir proje olduğu gündeme geldi.

İlk kez aynı dizide buluşacak olan İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir uyumu ise merak konusu. Hazırlıkları başlayan dizinin kadrosuna yeni isimler katılmaya da devam ediyor.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yeni dizisi Baş Belası'na, Uyanış Büyük Selçuklu'dan bir isim transfer oldu! 9

Seçkin Özdemir, son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol almıştı. Bu arada diziye iki yeni ismin daha katıldığını Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter’daki hesabından duyurdu.

Yönetmenliğini Murat Onbul’un yapacağı ve Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli’nin senaryosunu yazdığı diziye katılan isimlerden birisi, TRT1’de ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu’da Livya karakterini oynayan Buse Buçe Kahraman oldu.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yeni dizisi Baş Belası'na, Uyanış Büyük Selçuklu'dan bir isim transfer oldu! 10

Kahraman ile birlikte diziye katılan diğer isim ise Yılmaz Kunt… Oyuncu, en son Kırmızı Oda dizisinde Haluk karakterine hayat vermişti. Pınar Deniz’in oynadığı Nazlı karakterinin eski sevgilisiydi Haluk… Yılmaz Kunt, başarılı performansının ardından bu kez Baş Belası dizisine geliyor…

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir'in yeni dizisi Baş Belası'na, Uyanış Büyük Selçuklu'dan bir isim transfer oldu! 11