Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da kahkahalar attıran sahne! Yıldız’ı iyice aptallaştırdılar!

Yasak Elma’da kahkahalar attıran sahne! Yıldız’ı iyice aptallaştırdılar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinin dün akşam 10. bölümüne, Yıldız’ın Ender’in hazırladığı tuzağa düştüğü o sahne damgasını vurdu.

Zengin bir adamın karısı olma hayallerine kavuşan Yıldız, dizide gittikçe aptallaşmaya başladı!

Sosyal medyada da bu konuda eleştiriler alan Yıldız karakterinin bu kadar saf olamayacağını düşünen izleyenler, yaşananları ‘cahillik’ olarak nitelendirdi.

Ender’in uydurduğu Lombeliko Cumhuriyeti taç giyme törenine gittiğini sanan Yıldız, arkadaşı ile birlikte magazincilerin önünde rezil oldu.

Kahkahalar attıran bu sahne, aynı zamanda karakterin bu kadar aptalca bir duruma düşürülmesi nedeniyle eleştiriler de aldı.

blank

“Bu kadar mı aptalsınız” diyen kimi izleyenler, internetten davetle ilgili araştırma yapmamalarına da şaşırdı. Aslında Ender’in hazırlattığı davetiyede sahte bir web adresi vardı. Ender, her şeyi düşünmüştü ama biraz araştırmayla böyle bir ülkenin olmadığını da bulabilirlerdi diye düşünüyor izleyenler.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

Sosyal medyada yer alan yorumlarda “Çok gereksiz ve saçma bir sahneydi” eleştirileri yapılırken bir izleyicinin de
“Sonradan görme cahil ya! Zengin koca avcısı, nasıl oyuna geldin?” şeklinde eleştirilerine bakılınca, Yıldız’ın gitgide aptallaştığına vurgu yapılıyor.

Halit’le evlendikten sonra zengin bir kadın olan ve bir anda hülyalı halleriyle her adımında rezil olmayı başaran Yıldız’ın artık daha dişli olması gerektiği inancında izleyici.

İşte herkese kahkahalar attıran o sahne: