Ana sayfa Sinema Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade yeni rolüyle şaşkınlık yaratacak!

Yasak Elma’nın Şahika’sı Nesrin Cavadzade yeni rolüyle şaşkınlık yaratacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Sarhan Projects’in üstlendiği “Cemil Şov“ sinema filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Başrollerinde Ozan Çelik, Nesrin Cavadzade, Alican Yücesoy ve Cezmi Baskın gibi ünlü oyuncular yer aldığı Cemil Şov filminin yönetmenliğini Barış Sarhan yaptı.

17.Temmuz.2019- Yüksek gişe potansiyeliyle merakla beklenen “Cemil Şov” sinema filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. İstanbul’un farklı yerlerinde başarıyla gerçekleşen çekimler toplam 21 gün sürdü.

Post prodüksiyon aşamasına adım atan filmin kurgusu ise önümüzdeki aylarda tamamlanacak. Ünlü olmanın karanlık cazibesine odaklanan Cemil Şov filminde, oyuncu olmak isteyen bir AVM güvenlik memurunun trajikomik hikayesi anlatılıyor. Filmin yönetmenliğini aynı zamanda filmin senaristi olan Barış Sarhan üstlendi.

Türkiye’nin önde gelen reklam ajanslarında sanat yönetmenliği ve sonrasında reklam yönetmenliği yapan Barış Sarhan’ın daha önce çektiği kısa filmleri de yurtiçi ve yurt dışında çok sayıda festivalden aldığı ödül ve beğeniyle dikkat çekiyor.

Yasak Elma'nın Şahika'sı Nesrin Cavadzade yeni rolüyle şaşkınlık yaratacak! 7

Filmin görüntü yönetmenliğini ise sinema dünyasının bol ödüllü ismi olan Soykut Turan yaptı. Cemil Şov’da Ozan Çelik, Nesrin Cavadzade, Alican Yücesoy ve Cezmi Baskın gibi ünlü isimlerin yanı sıra, Başar Alemdar, Fuat Kökek ve Sennur Nogaylar gibi oyuncular da yer alıyor.

Yeşilçam sinemasına da hiç denenmemiş tarzda göndermeler yapan Cemil Şov sinema filminin senaryosu, Kültür Bakanlığı, İKSV Köprüde Buluşmalar, Saraybosna Film Festivali, !f ve Sundance Senaryo Lab gibi seçkin uluslararası film geliştirme platformları tarafından desteklendi.