Ana sayfa Güncel Haberler Demet Özdemir, Bodrum’dan sonra evinin havuzunda pozu çaktı! Bahçeyi de süpürmüş…

Demet Özdemir, Bodrum’dan sonra evinin havuzunda pozu çaktı! Bahçeyi de süpürmüş…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemin en çok konuşulan genç oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, uzun yaz tatilinin ardından döndüğü İstanbul’da takipçilerini habersiz bırakmadı! Erkenci Kuş dizisi ile kazandığı başarısını şimdilerde tv8’de devam eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle sürdüren Özdemir, yaz sezonunda uzun bir tatil yapmıştı. Karantina sürecinde çekimleri durdurulan dizisinin daha sonra Mayıs ayında sezon finali çekilmiş, sezon arası verilince de tatile çıkmıştı.

Geçtiğimiz yıl Erkenci Kuş dizisinde rol alan oyuncu, dizinin yaz arası vermemesi nedeniyle uzun süredir tatil yapamıyordu. Adeta bu yıl acısını çıkarmak isteyen Demet Özdemir, kimi zaman ailesiyle, kimi zaman da arkadaşlarıyla keyifli bir tatil yaptı. Magazin basınında da sürekli tatilden pozlarıyla yer alan oyuncu, sosyal medyadan da bol bol fotoğraflarını paylaştı.

Demet Özdemir’in takipçilerini mutlu eden son pozları ise İstanbul’daki evinden geliyor. Oyuncu, dizinin yeni sezon hazırlıkları için döndüğü İstanbul’da evinin bahçesinden pozlarını paylaşmaya devam ediyor. Demet Özdemir, son olarak havuzbaşında güneşlenirken çektiği bir pozunu paylaştı.

Daha sonra yaptığı paylaşıma ise “Bahçeyi süpürmüşümdür’ notunu düştü oyuncu. Demet Özdemir’in kendi işini kendisinin yaptığı da anlaşılıyor bu notuyla. Zira oyuncu pandemi döneminde evinde kalırken temizlik konusunda baya yol katettiğini, mutfakta da zaman geçirdiğini internet üzerinden yaptığı bir röportajında söylemişti.

İşte Demet Özdemir’in son paylaşımları…

Demet Özdemir, Bodrum'dan sonra evinin havuzunda pozu çaktı! Bahçeyi de süpürmüş... 8

Demet Özdemir, Bodrum'dan sonra evinin havuzunda pozu çaktı! Bahçeyi de süpürmüş... 9