Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin doğum günü pozunu, Şevval Sam paylaştı

Yasak Elma’nın Zeynep’i Sevda Erginci’nin doğum günü pozunu, Şevval Sam paylaştı

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisiyle dikkatleri çeken Sevda Erginci, 25. yaş gününü kutladı.

3 Ekim 1993 doğumlu olan Sevda Erginci’nin fotoğrafını Şevval Sam, sosyal medya hesabından paylaştı.

Erginci’nin fotoğrafına ‘Happy 25!” notunu düşen Şevval Sam, paylaşımıyla, aynı dizide oynadığı oyuncunun doğum gününü kutladı.

Önünde bir pasta bulunan Sevda Erginci’nin mutlu anı fotoğrafa böyle yansıdı:

Yasak Elma'nın Zeynep'i Sevda Erginci'nin doğum günü pozunu, Şevval Sam paylaştı 7

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

Genç oyuncu, Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. 4 yaşındayken anne babası ayrılan oyuncu, 15 yaşından itibaren oyunculuk ve tiyatro ile ilgilendi. Sevda Erginci’nin tiyatro ile ilk buluşması Semaver Kumpanya ‘daki çocuk tiyatrosunda “Paki ve Sevgi Çiçekleri” oyunu sayesinde oldu.

Yaklaşık 1,5 yıl oyunculuk eğitimi aldıktan sonra kariyer basamaklarına adım atmayı başardı. Sevda Erginci, 2012 yılında “Koyu Kırmızı” adlı dizide Özgü Namal ve Ozan Güven ile birlikte başrolde oynadı. 2012 yılında Osmanlı Devlet’inin son dönemlerini anlatan “Veda ” dizisinde Lamia karakterine can verdi. 2013 – 2014 yılları arasında “Karagül” dizisindeki performansıyla akıllara kazındı.

Sevda Erginci, Haziran 2015’de Muğla’nın Menteşe ilçesinde çekimlerine başlanan senaryosu Onur Ünlü’ye, yönetmenliği Türkan Şoray’a ait olan ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstlendiği “Uzaklarda Arama” adlı filmde yer aldı. Şu sıralar Şevval Sam ve Talat Bulut ile birlikte ‘Yasak Elma’ adlı dizide boy gösteriyor.