Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir beyazlar içinde farklı ve iddialı!

Demet Özdemir beyazlar içinde farklı ve iddialı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, güzelliği ile sadece hayranlarını değil, ünlü isimleri de etkiliyor. Koronavirüs pandemisinde 2,5 ay kadar evinde karantinada kalan oyuncu, geçtiğimiz hafta arkadaşları ile birlikte tekne tatiline çıktı. Keyifli anlar yaşayan ve bunları instagram hesabından paylaşan Demet Özdemir, tatil güzelliği ile de dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncu, beyazlar içinde iddialı bir fotoğrafını yayınladı. Birçok hayranı bu halini çok beğendiklerini belirten yorumlar yaptı. Demet Özdemir’in beyazlar içindeki güzelliğini beğenenlerden birisi de Fenerbahçe’nin eski başkanlarından Ali Şen’in oğlu Metin Şen ile evli olan Aslı Şen’den geldi.

Girişimci, iş kadını olarak çalışma hayatında yer alan Aslı Şen, “Bayıldım bu haline” diye not bıraktı. Demet Özdemir de “Sizden duymak ne güzel” diyerek yanıt verdi.

Demet Özdemir beyazlar içinde farklı ve iddialı! 8

Tatili boyunca eğlenceli videolar paylaşan, ayrıca bikinili pozlarıyla da takipçilerinin yüreklerini hoplatan Demet Özdemir, güzelliğini sergilediği şık pozlarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi yine başardı.

Demet Özdemir beyazlar içinde farklı ve iddialı! 9