Ana sayfa Dizi Haberleri Yazıklar olsun sana! İstanbullu Gelin dizisinde kıyamet koptu ama zeytinyağ gibi üste çıktı!

Yazıklar olsun sana! İstanbullu Gelin dizisinde kıyamet koptu ama zeytinyağ gibi üste çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin 76. bölümü, heyecanlı gelişmelere sahne oldu.

Geçtiğimiz hafta, Süreyya’ya atacağı mesajı yanlışlıkla asistanı Özgür’e atan ve platonik aşık Özgür’e durumu anlatmak için otel odasının kapısını çalan Faruk, üzerinde bornozla bir anda neye uğradığını şaşırmıştı.

Özgür, için için aşk beslediği Faruk’u bir anda dudaklarından öpmüş ve o sırada kendisine sürpriz yapmak için otele gelen Süreyya her şeyi görmüştü.

Yeni bölüm merakla beklenirken Süreyya’nın hesap sormak için geri döndüğü otel odasında Faruk durumu karısına anlatmaya çalışmış ve Süreyya’nın bir kadın olarak duygularını anlamaya çalışmadan “Geçmişin faturasını bana kesmeyi bırak” diyerek onu şoka sokmuştu.

Gördüklerinden sonra olayı anlamaya ve kocasına inanmaya hazır olan Süreyya, Faruk’un bu sözü üzerine bir anda darmadağın oldu.

Otelden gidip bir bara atan ve içki içen Süreyya, sahneye çıkıp şarkı söylemeye başladı. Orada olduğunu öğrenen Faruk da bara geldi ve aralarındaki tartışma devam etti.

Faruk’un daha önce yaşadıkları olayları hatırlatıp Süreyya’nın kendisine ve birlikteliklerine güvenmemesi ile ilgili sözleri Süreyya’yı gördüklerinden daha çok üzdü.

Yazıklar olsun sana! İstanbullu Gelin dizisinde kıyamet koptu ama zeytinyağ gibi üste çıktı! 8

Faruk’un son olayda masum olmasına karşın kendisini anlatmaya çalışırken Süreyya’yı suçlaması ise izleyenleri şoke etti!

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler bu durumu “Faruk’un üste çıkma çabası” olarak değerlendirdiler.

Süreyya, her şeye rağmen öyle bir manzara görmüştü ki bunu daha sindiremeden Faruk’un geçmişi önüne koyup onu suçlaması karşısında büyük bir şok yaşadı.

Süreyya gittikçe daha da yalnızlaşıyor!

Konağa döndükten sonra Okan’ın gelmesi, Özgür’ün arkadaşının dolduruşuyla Faruk’u Özgür’e ümit vermekle suçlaması ise Süreyya’yı konaktaki herkesin önünde büyük bir yalnızlığa itti.

Olayları bir kenardan izleyen Süreyya’nın bu hali, izleyenleri de üzdü. Faruk’un zeytinyağ gibi üste çıktığı şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, Süreyya’nın tüm masumiyetine karşın Faruk’un tavırlarına kızdı.

Faruk’un Özgür ile yaşananlarda bir suçu olduğuna kimse inanmasa da Süreyya’ya yüklenmesi ve onu geçmişle yargılaması izleyenleri kızdırdı.

Yazıklar olsun sana! İstanbullu Gelin dizisinde kıyamet koptu ama zeytinyağ gibi üste çıktı! 9

Sonunda Özgür uyanıp gerçeği Okan’a anlattı ama olaylar öyle bir yere geldi ki Süreyya ve Faruk arasında büyük bir uçurum oluştu.

Süreyya, Faruk’un yanına gidip üzgün olduğunu söyleyip olayları yanlış anladığı için özür bile diledi.

Ancak Faruk, onu teselli etmek, ona sarılmak yerine “Yalnız kalmak istiyorum” sözleriyle Süreyya’yı daha büyük bir yalnızlığın içine itti.

Bu noktadan sonra Süreyya ve Faruk ilişkisinde olaylar nereye gidecek merak konusuyken, Süreyya’nın yaşadığı yalnızlık ise izleyenlerin içini burktu.

Sosyal medyadan yorum yapan izleyenler ise herhangi bir kadının eşini başka bir kadınla gördükten sonra vereceği normal tepkileri veren Süreyya’nın bunları haketmediğini belirterek “Yazıklar olsun sana Faruk!Bir de kadına trip atıyorsun! Bu kadar da olmaz, sanki suçlu Süreyya! Bu neyin özgüveni, neyin bencilliği? Hem suçlu hem güçlü Faruk! Hatalarından hiç mi ders çıkarmıyorsun?” şeklinde sözlerle Faruk’un tavrına tepki vermeye devam ediyorlar.

İşte 76. bölüm final sahnesinde Faruk ve Süreyya arasında geçen konuşma:

Okan’a mı düştü ahlak dersi vermek?

Olayın bir diğer ilginç tarafı da Okan konusunda yaşandı.

Yeğeni Özgür’ün kaza geçirmesini intihar sanan Okan, yine fevri tavırlarıyla her şeyi birbirine kattı.

Özgür’ün arkadaşının dolduruşuna gelen Okan, Faruk ve Özgür arasında bir şey olduğunu ve kalbi kırılan Özgür’ün intihar ettiğini sandı.

Okan’ın konağa gelip Faruk’a “evli ve çocuklu bir adamsın, nasıl yaparsın” diyerek ahlak dersi vermeye kalkması da ilginç ve trajikomik bir durum oluşturdu.

Kısa bir süre önce kendisi de evli ve çocuklu İpek’e aşkı ilan etmiş bir kişi olması, durumu daha da vahim kılıyor.

İşte Okan’ın konağa geldiği o anlar: