Ana sayfa Dizi Haberleri Yazın başlayan diziler bir bir bitiyor ama Ada Masalı direniyor!

Yazın başlayan diziler bir bir bitiyor ama Ada Masalı direniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz döneminde izleyicilerle buluşan yaz dizilerinin birer birer ekrana veda ettiğine şahit oluyoruz… Cam Tavanlar ve Kahraman Babam isimli Show TV dizileri ilk veda edenler oldu… Ardından ise Baş Belası isimli atv dizisi ekran ömrünü tamamladı… Kazara Aşk dizisi de son olarak bu yapımlara katıldı.

Yaz dizileri arasında öne çıkabilen sadece iki dizi var. Bunlardan birisi atv’de pazartesi akşamları yayınlanan Kalp Yarası, diğeri ise Cuma akşamları ekrana gelen Aşk Mantık İntikam…Diğer diziler ise büyük sıkıntılar yaşadı ve bazıları da final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Yaz döneminde başlayan diziler arasında ekranda direnen yapımlardan birisi İkimizin Sırrı olmuştu. Ancak dizi için 10. bölümde final kararı alındı. Ardından da Kanal D’nin Baht Oyunu’nu 17. bölüm itibariyle bitirme kararı geldi.

Üst üste gelen bu final kararları ile dizi hayranlarının da morali bozuldu. Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ada Masalı dizisinin hayranları da büyük tedirginlik yaşıyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizi yoluna devam ediyor. Ancak düşük gelen reytingler nedeniyle dizi için her an final kararı alınması endişesi var…

Hayranlar sosyal medyadan Star TV yönetimine diziye daha fazla şans vermesini istediklerini belirten yorumlar yapıyor. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile beğenilen Ada Masalı şimdilik finale direnen yaz döneminde başlayan işlerden birisi olarak dikkat çekiyor.

Dizinin 17. yeni bölümü 12 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. Star TV’nin henüz yayında tutmak için çaba harcadığı dizinin akıbeti önümüzdeki haftalarda netleşecektir.