Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada’nın pabucunu dama atabilecek yeni bir yemek yarışması geliyor!

Yemekteyiz ve Zuhal Topal’la Sofrada’nın pabucunu dama atabilecek yeni bir yemek yarışması geliyor!

tarafından ker_def

Akademisyen Şef Esat Özata’nın Sunduğu Kocam Yaparsa Yakında Star’da izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. tv8 ekranında Yemekteyiz’in başarısının ardından Fox TV’nin Zuhal Topal’la Sofrada programıyla elde ettiği başarı ortada…

Onur Büyüktopçu ve Zuhal Topal adeta yemek programlarında müthiş bir yarış içindeydi, Şimdi bu yarışa bir isim daha katılacak. Akademisyen Şef Esat Özata’nın sunuculuğunda Kocam Yaparsa yeni bir yarışma formatı olarak ekranda yerini alacak. Videodan programın ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Eşler odalarda şimdi kocalar da mutfaklarda… Çok ilginç bir yarışma programı geliyor. Erkekleri mutfağa sokan Kocam Yaparsa’nın yayın tarihi netleşmedi. Ancak yakında izleyici ile buluşacağı biliniyor.

Fransa’da çok sevilen program bakalım Türkiye’de tutacak mı? İşte detaylar:

Star TV’den yepyeni bir yarışma atağı geldi. Fransa’nın çok sevilen programı “Chéri(e), c’est moi le chef” in Türkiye uyarlaması olan Kocam Yaparsa, Esat Özata’nın sunumuyla, çok yakında seyirciyle buluşacak.

Fransa’nın çok sevilen programı “Chéri(e), c’est moi le chef” formatının Türkiye uyarlaması olacak olan Kocam Yaparsa yarışması çok yakında Star TV ekranlarında olacak. Şefin verdiği tarifi kadınların eşlerine kulaklık yardımıyla anlatacağı programda, erkekler yemek yapacak. Ama eşlerinin verdiği tariflerle… Sonrasında da gözleri kapalı bir şekilde kadınlar pişen yemekleri tadıp puan verecek.

Oldukça eğlenceli anların yaşanacağı Kocam Yaparsa yarışması, izleyenleri kahkahalara boğarken yepyeni tarifler öğrenmelerini de sağlayacak.