Ana sayfa Dizi İzle Yemin 21 Ocak Salı 167. Bölüm Fragmanı İzle!

Yemin 21 Ocak Salı 167. Bölüm Fragmanı İzle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yemin dizisinin 21 Ocak Salı günü ekrana gelecek olan 167. bölüm fragmanı yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz. Emir Reyhan’ın Kardeşini Buluyor!

Yemin dizisinde Emir Reyhan’ın öldüğünü düşündüğü kardeşinin yaşadığına dair bir ipucu bulur. Reyhan’ın kardeşinin yaşadığına dair büyük bir ipucu yakalayan Emir, bunun peşini bırakmaz. Adım adım bir şeylere yaklaşan Emir, Reyhan’ın öldü sandığı kardeşine ulaşabilecek mi?

Narin, Erhan hakkındaki her şeyi anlatacakken Kemal’den gelen sürpriz hareket bu zor konuşmanın ertelenmesine neden olur. Narin’in gözleri önünde Kemal’in bambaşka bir adama dönüşmesi her şeyi daha da zorlaştıracaktır.

Künye: Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi