Ana sayfa Dizi İzle Yemin 23 Mart Pazartesi 211. Bölüm Fragman İzle

Yemin 23 Mart Pazartesi 211. Bölüm Fragman İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan, büyük beğeni toplamakta olan Yemin dizisinin 211. yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Emir’den Reyhan’a Sürpriz, dizide şaşırtan gelişmeler yaşanıyor.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında… Peki dizinin son yayınlanan 210.bölümünde neler olmuştu: Emir Reyhan’a büyük bir sürpriz hazırlar. Cavidan’ın damla damla verdiği zehir ise işe yaramaya başlar. Reyhan’ı nasıl bir sürpriz bekliyor?

Karısının bir dediğini iki etmeyen Emir bütün hafta hazırlığını yaptığı sürpriz ile Reyhan’a unutamayacağı bir an yaşatmak ister. Diğer taraftan boş durmayan Cavidan’ın günlerdir damla damla verdiği zehir etkisini gösterecek mi? Narin, Kemal’in evliliklerinin gerçek olmasını istediğini duydu. Heyecanlanan Narin ne yapacağını bilemez. Öte yandan Oya, bu evliliğin gerçek bir evliliğe dönüşmemesi için elinden geleni yapacaktır. Oya bundan sonra daha da tehlikeli birine mi dönüşecek?

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi