Ana sayfa Dizi İzle Yemin 26 Eylül Perşembe 84. bölümde Reyhan ve Emir baş başa!

Yemin 26 Eylül Perşembe 84. bölümde Reyhan ve Emir baş başa!

tarafından ker_def

Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin, reytinglerde büyük rakiplerine karşı iyi performans sergilemesi ile dikkat çekiyor. Hatırı sayılır bir izleyici kitlesine hitap eden Yemin dizisinde Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler gibi isimler rol almakta… Dizinin 26 Eylül Perşembe günü 84. bölümü ekrandaki yerini alacak.

Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor:

REYHAN VE EMİR BAŞ BAŞA KALIR!

Kanal 7’nin sevilen dizisi Yemin’de bugün dağ kulübesinde baş başa kalan Emir ve Reyhan’ın aralarındaki buzlar eriyecek mi?

Emir ile Reyhan dağ kulübesinde baş başa kalır. İkisinin arasındaki sorunlar bu romantik ortamda bitecek mi? Reyhan’ın planını öğrenen Cemre ise gözü dönmüş bir şekilde harekete geçer. Öte taraftan her şeyi yanlış anladığını fark eden Kemal, kendisini Narin’e affettirmenin yollarını ararken, bir yandan da adım adım kendisini bekleyen tehlikeye doğru ilerler.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar
Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi