Ana sayfa Dizi Fragmanları Yemin 29 Nisan Çarşamba 238. bölümde Reyhan ağır konuştu!

Yemin 29 Nisan Çarşamba 238. bölümde Reyhan ağır konuştu!

tarafından ker_def

Özge Yağız ve Gökberk Demirci’nin başrollerinde yer aldığı Yemin dizisi 2. sezon finaline doğru ilerliyor. Dizinin 2. sezon finali 1 Mayıs Cuma günü yayınlanacak. Yemin’de Reyhan karakterini canlandıran Özge Yağız’ın da son 3 bölümü…

Özge Yağız, diziden ayrılık kararı almıştı. Reyhan karakterine ne olacağı da büyük merak konusu olmuştu. 2. sezon finalinde Reyhan bir şekilde diziden ayrılacak mı, yoksa gelecek sezon başka bir oyuncu tarafından mı canlandırılacak?

Yemin dizisinin 29 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak 238. bölüm fragmanı paylaşıldı. Reyhan, “Çocuğumu öldürmene izin vermeyeceğim” diyor.

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister.

Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır. Oğlu için büyük planları olan Cavidan ise gelin olarak taşralı bir kıza asla rıza göstermeyecek, imzalar atıldıktan sonra da evliliklerini bitirmek için elinden geleni yapacaktır.