Ana sayfa Dizi İzle Yemin 9 Nisan Perşembe 224. Bölüm Fragman İzle!

Yemin 9 Nisan Perşembe 224. Bölüm Fragman İzle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Yemin dizisinin 224. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Videodan ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Mükemmel Bir Baba Olacaksın…

Aşkları için artık daha büyük savaşlar vermesi gereken iki gencin destansı aşk hikâyesi hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında… Dizinin son yayınlanan 223. bölümünde neler yaşanmıştı? Cavidan Reyhan ve Emir’in mutlu olduğunu gördükçe öfkesi daha da artar. Reyhan’a karşı büyük bir kin besleyen Cavidan bu mutluluğu bozmak için ne yapacak?

Reyhan ile Emir’in mutlulukları sürmektedir. Emir, karısına sürprizler hazırlayıp mutluluğuna mutluluk katmak isterken Cavidan hain planını devreye sokmak için her yolu dener.

Reyhan’ı bekleyen büyük tehlike ne olabilir? Ayrılığa engel olamayan Masal’ın babasına olan tepkisi devam etmektedir. Narin için sıra Masal’la vedalaşmaya gelmiştir. Narin, Masal’ı bırakıp gidebilecek mi?

Künye:

Oyuncular: Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar, Yağmur Shahbazova, Balım Gaye Parlak

Yönetmenler: Ayhan Özen, Serkan Mut

Yardımcı Yönetmen: Kubilay Koçak

Görüntü Yönetmeni: Ümit Gabin

Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz

Yapım: Karamel Yapım

Uygulayıcı Yapımcı: Armağan Pertez

Müzik: Minör Sanat Yönetmeni: Müslüm Çalasın

Kostüm Sorumlusu: Nezahat Terzi