Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde ayrılıktan sonra mesajlara bir yenisi eklendi!

Yemin dizisinde ayrılıktan sonra mesajlara bir yenisi eklendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Yağız’ın Yemin dizisinden ayrılması haftalardır hayranları tarafından konuşuluyor. Kanal 7 ekranlarında büyük başarı kazanan Yemen, Cuma günü 245. bölümüyle 2. sezon finalini yaptı.

Normal planlamada 19 Haziran tarihinde dizinin final yapması kararlaştırılmıştı.Ancak koronavirüs salgını nedeniyle sezon finali erkene alındı. Final bölümünde Emir’e doğrultulan silah patladı. Ama Emir vuruldu mu bilinmiyor. Oysa ki birçok izleyici Reyhan karakterinin ölmesini bekliyordu. Böyle olmadı. Reyhan karakterinin 3. sezonda da hikayede yer alacağı anlaşılıyor. Ancak karakteri başka bir kişi canlandıracak gibi bir izlenim var.

Gökberk Demirci, 2 sezondur bu büyük başarıyı birlikte götürdüğü partneri Özge Yağız için, duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Emir karakteri ile parlayan Gökberk Demirci, Yemin dizisine teşekkür etti. Oyuncu, Özge Yağız ile bir fotoğrafını kullandı ama diziden ayrılan partnerinin ismini mesajında geçirmedi:

“Başta bana Kazandırdığı ve bir Ömür kıymetini bileceğim bir Kalp, bir yuva için. Desteğini asla esirgemeyen, her zaman yanımızda olan sevgili izleyici, candan, fedakar bir ekip vb birçok şey için teşekkür ederim Yemin, teşekkür ederim Yemin ailesi. Bizleri ailesinin bir ferdi olarak gören, kucak açan değerli izleyicilerimiz sizlere saygım, sevgim sonsuz. Kurulan bazı cümleleri yanlış anlayıp, üzülen, kırılanlar inanın onlar çok küçük bir kesimi ilgilendiren cümleler idi. Sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelmeyi iple çekiyor olacağım. Saygı ve sevgilerimle.”

Yemin dizisinde ayrılıktan sonra mesajlara bir yenisi eklendi! 7