Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’nin pişmanlık duyduğu büyük hatası!

Eda Ece’nin pişmanlık duyduğu büyük hatası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran ünlü oyuncu Eda Ece, hayvan sevgisiyle biliniyor. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda Yasak Elma setine giderken yolda 5 yavru köpek bulmuştu.

Yeni doğan köpeklerin yardımına koşan Eda Ece, onları arabasına almış ve instagram hesabı üzerinden de sahiplenecek insanlar aramıştı.

Köpeklerden birisini Demet Özdemir, diğerini ise Yasak Elma dizisinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt sahiplendi.Diğer 3 köpeği ise Eda Ece uzun uğraşlar sonucunda güven veren vatandaşlara teslim etti.

Böyle bir çabayı sergileyen, hayvan haklarına karşı çok duyarlı olan Eda Ece, büyük bir pişmanlık yaşadı. Çünkü reklamında rol aldığı bir marka, hayvanlar üzerinden deney yaparak ürünü geliştirmişti.

Şevval Sam’ın uyarması üzerine büyük pişmanlık yaşayan ve çok üzülen Eda Ece, instagram canlı yayınında bu konuya değindi.

Eda Ece, “Bir kere, bir markanın reklamını yaptım. Şevval Sam arayıp uyardı. Hayvanlar üzerinde deney yapılan bir ürünmüş. Çok üzüldüm” diye konuştu.