Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

Yemin dizisine yeni bir oyuncu katıldı!

tarafından ker_def

Yemin dizisinde özlem sona eriyor! Yemin dizisi 9 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Kanal 7 ekranlarında sizlerle olacak. Diziye yeni katılan Azerbaycan’lı oyuncu Yağmur Şahbazova’yla keyifli bir röportajı videoda bulabilirsiniz.

Diziye yeni dahil olan güzel oyuncu 2. sezonla ilgili ne tüyolar verdi? Yağmur Şahbazova daha önce hangi dizilerde rol aldı? Türkiye ve Azerbaycan’la ilgili neler söyledi? Yemin dizisinin yeni karakteri kimin hayatına bomba gibi girecek? Tüm sorularınızın yanıtı bu videoda…

Yemin dizisi 9 Eylül Pazartesi akşamından itibaren 2. sezonuyla izleyicilerle buluşuyor. İkinci sezon ilk bölümünde, 71. bölümde neler olacak?

Yaşananlardan sonra ayrı düşen Reyhan ve Emir birbirinden habersiz hayatlarına devam ederler. Ancak “Bir daha asla” diyen eski aşıklar, kendi büyük sözleriyle sınanacaklarından habersizdir. Bir yandan Kemal ise yaşadıklarından sonra içine kapanmış, kendini işine vermiştir. Kemal’in dünyasını değiştirecek olan teklif, Kemal’in hatası yüzünden hayatı mahvolmak üzere olan Azeri kızı Narin’den gelir. Narin ise sadece Kemal’in değil, Reyhan ve Emir’in hayatını da bambaşka bir yöne sürükleyecektir.