Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinin Emir’i Gökberk Demirci arka arkaya 2 büyük acı yaşadı

Yemin dizisinin Emir’i Gökberk Demirci arka arkaya 2 büyük acı yaşadı

tarafından ker_def

Yemin dizisinde özlem sona eriyor! Yemin dizisi 2. sezonun ilk bölümüyle 9 Eylül Pazartesi saat 20.00’de Kanal 7 ekranlarında sizlerle olacak. Gökberk Demirci yeni sezonda Emir’in neler yaşayacağına dair ipuçları verdi mi? Yemin dizisinin Emir’i, Reyhan’ı geri kazanabilecek mi? Aşkı için neler yapacak?

Bu soruların yanıtlarını izleyici merak ediyor. Demirci, ise yaz arasında ailesinden 2 vefat ile sarsıldı. Gökberk Demirci, Kanal 7’de yayınlanan röportajında, iyi olduğunu ve 2. sezona hazırlandıklarını belirti.İlk sezonun keyifli geçtiğini anlatan Demirci, tatilde çalışmalarına devam ettiğini de belirtti. Gökberk Demirci, yaz arasında büyük şoklar da yaşamış..

Oyuncu, “Bir takım badireler atlattım. Sarsacak şeyler, annemi kaybettim. Beraberinde anne annemi…Beni daha fazla işime konsantre etti. Bir de vefatlarının hemen ardından işe başlamış olmamız benim için çok büyük bir artı idi. Çünkü tamamen işime verdim kendimi” diye konuştu.

Yemin dizisinin yeni sezonda çok daha heyecanlı ve merak uyandıracağını belirten Demirci, izleyicileri ekran başına davet etti.