Ana sayfa Sosyal Medya Yeni akıma o da katıldı… Gizem Karaca’nın da hayranlarından bir ricası var…

Yeni akıma o da katıldı… Gizem Karaca’nın da hayranlarından bir ricası var…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara son olarak TRT1’de yayınlanan ve başrolünde Tolgahan Sayışman’ın oynadığı Şampiyon dizisiyle gelmişti Gizem Karaca. Oyuncunun hayranları onu yeni sezonda bir dizide görmeyi istiyor ancak şu sıralar bilinen bir projesi yok.

Gizem Karaca, yaz sezonunda tatilden yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu ediyordu. Sosyal medya sayfasını çok etkin kullanmayan oyuncu, arada da olsa hayranlarını sevindirecek paylaşımlar yapıyor. Karaca’nın önümüzdeki sezonda bir projesi olup olmadığı da merak konusu.

Oyuncu, yaklaşan doğum günü nedeniyle hayranlarına instagram sayfasından bir ricada bulundu. Şu sıralar pek çok ünlü ismin yaptığı gibi o da kendisine gelecek hediyelerin daha anlamlı bir yere gitmesi temennisinde bulunuyor.

Oyuncu, ‘sizlerden bir iyilik istiyorum’ diyerek kendisi için bir hediye almak yerine Türk Kanser Derneği’ne bağışta bulunmalarını istedi hayranlarından. Küçük büyük yapılacak bağışın önemli olmadığını ancak kanser hastası çocuklar yararına kullanılacağını ifade ediyor oyuncu.

İşte Gizem Karaca’nın hayranlarından o ricası:

Sevgili ailem ve dostlarım,
7 Eylül benim doğum günüm sizlerden hediye ya da kutlama beklemiyorum. Sizlerden iyilik istiyorum ????@iyilikpaylas sosyal bagis platformu uzerinden @turkkanserdernegi için bir kampanya açtım. Büyük küçük fark etmeksizin yapacağınız bağışlar beni çok sevindirecek. Kanser hastası çocuklarımızı hatırlayalım ve elimizden geldiğince destek olalım. Şimdiden destekleriniz için teşekkürler.

Yeni akıma o da katıldı... Gizem Karaca'nın da hayranlarından bir ricası var... 7