Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Akil’in ikizleri evi bir dağıtmış görmeyin!

Pelin Akil’in ikizleri evi bir dağıtmış görmeyin!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü de olsalar anne-baba olan tanınmış isimlerin ev halleri, herhangi bir insandan farklı değil! Konu çocuklar olunca, ünlü ünsüz herkesin yaşadığı durum aynı aslında… Sevimli küçükler ev dağıtmak konusunda ne sınır tanıyor, ne de ünlü anne dinliyor!

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, 2016 yılında evlenmişlerdi. Bir kaç gün önce de evlilik yıldönümlerini kutladı ünlü çift. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla da bu mutlu günlerini herkesle paylaştılar. İkilinin bilindiği gibi Lina ve Alin isimli ikiz kızları var.

Çocuk büyütmek zaten çok zor bir durumken ünlü çiftin bir de çocuklarının ikiz olması, durumu daha da zorlaştırmakta anlaşılan! Pelin Akil, kızlarının evde kendi parfüm, krem gibi bir takım eşyalarını yere indirip oynadığı görüntüleri geçtiğimiz günlerde paylaşmıştı.

Benzer bir paylaşım daha geldi. İkilinin sevimli ikizleri evde çamaşırları öyle bir dağıtmışlar ki ortalık savaş alanına dönmüş adeta! Akil, bu duruma esprili bir yorum yaparak instagram sayfasından video olarak paylaşmış…

İşte Pelin Akil’in ‘sıradan bir gün’ olarak nitelediği o anlar:

Sıradan bi günün ilk saatleri… ☄️☄️????????????????