Ana sayfa Dizi Haberleri Dikkat, Masumlar Apartmanı bir film değildir! Kafaları karıştıran duruma Ezgi Mola ayarı!

Dikkat, Masumlar Apartmanı bir film değildir! Kafaları karıştıran duruma Ezgi Mola ayarı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir çekimleri süren Masumlar Apartmanı isimli diziyle ilgili izleyenlerin kafasında yaşanan bir karmaşaya, Ezgi Mola sosyal medya hesabından dikkat çekti. Şimdiden kadrosuyla olduğu kadar hikayesiyle de büyük dikkat çeken Masumlar Apartmanı, aslında TRT1 için çekilen bir dizi. Bir kaç hafta önce de çekimleri başlamıştı.

Çağrı Lostuvalı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin tanıtımları da yayınlandı ama izleyenler nedense bir film gibi algılıyor projeyi! Bu karışıklığa son vermek isteyen Ezgi Mola da TRT’nin dizisi olduğuna dikkat çektiği bir paylaşım yaptı instagram sayfasının story bölümünden.

Dikkat, Masumlar Apartmanı bir film değildir! Kafaları karıştıran duruma Ezgi Mola ayarı! 8

Aslında bu durumda biraz Ezgi Mola’nın da payı olsa gerek! Zira oyuncu uzun yıllardır dizilerde yer almıyor ve sinema filmlerini tercih ediyor. En son 8 yıl önce dizide oynamıştı. Dolayısıyla kimi hayranları da yeni projeyi film olarak değerlendirmiş, onu bir dizide düşünemiyor olabilirler. Tabii bir kısmı. Sonuç olarak böyle bir intiba oluştuğu ve dizinin film olarak algılandığı anlaşılmakta.

Oyuncu, yaptığı açıklama ile durumu netleştiriyor. Daha ilk tanıtımıyla izleyenleri yakalamayı başaran Masumlar Apartmanı dizisinin yayınına kısa bir süre kala, diziye olan merak da iyice arttı. İlk bölüm yayın tarihi ise 15 Eylül Salı akşamı olarak belirlendi.

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun ‘Madalyonun İçi’ isimli kitabındaki Çöp Apartmanı hikayesinden senaryolaştırılan dizi, izleyiciye ekran başında çok soru sorduracak!

Dizinin konusu:

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. Aşk, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mı? Derenoğlu ailesine karşı verilecek bu savaşı, aşk, kazanacak mı?

Dikkat, Masumlar Apartmanı bir film değildir! Kafaları karıştıran duruma Ezgi Mola ayarı! 9

Masumlar Apartmanı, yaşam, aşk ve aileyle ilgili herkesin sadece kendine sorabildiği sorularla 15 Eylül Salı akşamı ekranda olacak.

İşte izleyenleri etkileyen ilk fragman: