Ana sayfa Sosyal Medya Yeni anne olan Müge Boz delirdi!

Yeni anne olan Müge Boz delirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Müge Boz, anne olmanın büyük mutluluğunu yaşıyor. “Mutluluktan deliren var mıdır acaba? İşte o ben olabilirim” diye mesaj veren Boz, aile tablosuyla hayatının en güzel dönemlerini yaşadığını anlattı.

Vina ismini verdikleri kızını geçtiğimiz hafta dünyaya getiren Müge Boz,mutluluğunu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gösterdi. Vina’nın gelişi ile birlikte eşiyle olan aşkının ve bağlılıının da güçlendiğini anlatan Boz, aile olmanın tüm güzelliklerini yansıttı.

İşte Müge Boz’un mesajı:

“Mutluluktan deliren var mıdır acaba? İşte o ben olabilirim. Bir Caner’e bakıyorum, bir Vinå’ ya bakıyorum, diyorum ki bu nasıl bir güzellik… Beraber yaşadığımız bu deneyimden sonra aşkımız bağlılığımız daha güçlendi ve arttı.

Doğumda sadece bebek doğmuyor, bir anne ve bir baba da doğuyor. seninle tüm bu süreci yaşamak o kadar güzeldi ki aşkım… o minnacık odada bana verdiğin destek, her daim devam eden anlayışlılığın, gülmelerimiz, ortak paydada buluşmamız… Ve şimdi de beraber büyüteceğimiz, koşulsuz sevgi göstereceğimiz Vinå mız. sürekli mutluluktan ağlıyorum, sizi seviyorum demekten başka hiçbir şey söylemek gelmiyor içimden. derlerdi inanmazdım ama gerçekten aile olmak, anne olmak bambaşka bir şeymiş.

Böyle böyle kitap yazmaya kadar gider bu konu. çok değişik bir dönüşüm süreci yaşadık doğumda. her şeyi aynı anda en yoğunundan yaşadık. hem sevinci hem korkuyu, hem üzüntüyü, hem heyecanı… birbirimize daha da bağlandık. Canım benim, bitanem @canererdeniz seninle aile olmak ne kadar güzel. Her şey için teşekkür ederim bitanem…”

Yeni anne olan Müge Boz delirdi! 7