Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni dizide, Çağatay Ulusoy kariyerinde bir ilke imza atacak!

Yeni dizide, Çağatay Ulusoy kariyerinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Call My Agent isimli dizinin çekimlerine başladı. Yayınlandığı her ülkede izlenme rekorları kıran yapımın Türk uyarlamasının nasıl olacağı merakla bekleniyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerinde olduğu dizinin setinde çalışmalar sürüyor. İlk bölümün konuk sanatçısı Tuba Büyüküstün oldu.Oyuncu, dizide kendisini canlandırdı. Büyüküstün’ün olduğu bölümlerin çekimleri 2 gün sürdü.

Dizinin ikinci bölümünde ise bu sefer ünlü yönetmen Çağan Irmak yine kendisini canlandıracak. Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği merakla beklenen diziye konuk olacak ünlüler arasında Halit Ergenç, Ozan Güven isimleri geçmişti. Ancak bu isimlere Çağatay Ulusoy’un da eklendiği ortaya çıktı.

Birsen Altuntaş’ın TV100’deki haberine göre Ulusoy, dizide bir ilke imza atarak kendisini oynayacak. Hakan Muhafız dizisinin final sezonu ile Netflix’te hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncu, yeni sezonda da Call My Agent dizisinin Türk uyarlamasında faklı bir deneyim yaşayacak.