Ana sayfa Dizi İzle Yeni Gelin 55. Bölüm – Günahı Bacınızın Boynuna

Yeni Gelin 55. Bölüm – Günahı Bacınızın Boynuna

tarafından ker_def

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında devam ediyor. 29 Eylül Cumartesi günü dizinin 55. bölümü ekrana geldi. Başrollerini Jessica May Drociunas, Tolga Mendi’nin paylaştığı dizinin kalabalık oyuncu kadrosunda ise Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş ve Şilan Makal yer alıyor. Dizinin 55. bölümünden kısa bölümler de youtube’daki resmi sayfasında yayınlandı. Bu videolar ile diziye olan ilginin sosyal medya ortamında da devam etmesi amaçlanıyor.

Başlıktaki sahneyi videodan izleyebilirsiniz.

Peki dizinin 55. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Bozok gençleri, bir tatili daha belaya çevirmeyi başarmış, Pamukkale’de başladıkları tatil, ıssız bir adada devam etmektedir. Oraya nasıl düştükleriyle ilgili kimsenin bir fikri yoktur. Çetin yaşam koşullarında hayatta kalmaya, direnmeye çalışırlar.

Bunun, kimin oyunu olduğu ortaya çıksa da kurtuluşun yolunu bulamazlar. Ateş yakmak, su bulmak, yiyecek bulmak, bunların hepsi birer işkenceye dönüşmüştür. Hepsi birer oyunun içinde gibidirler. Siverekli, hepsini bu oyuna hapsetmiştir. Bozok gençlerinin sabrı tükendikçe Siverekli daha da keyiflenmekte, oyunun aksiyonunu arttırmaktadır. Bu oyunun galibi kim olacaktır? Bizimkiler, bu oyundan kurtulmanın yolunu bulabilecek midir? Yoksa Siverekli, hepsini alt etmeyi başarabilecek midir?

Bozok gençleri, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verirken Bozok Konağı’nda da işler sarpa sarmıştır. Kalender, başlarındaki belayı savuşturmaya çalışırken eşlerinin gündemleri çok başkadır. Her biri kendine birer hedef koymuşlardır. Fakat Möhteber, hedefini o kadar yükseğe çıkarır ki tüm konak şok olur. Möhteber, belediye reisliğine adaylığını koyacaktır. Kalender, buna sonuna kadar karşı çıkar. Möhteber, Kalender Ağa’yı karşısına almayı göze alabilecek midir? Yoksa Kalender Ağa’yı dinleyip sevdasından vaz mı geçecektir?

Yapım: Süreç Film
Yönetmen: Ersoy Güler
Senaryo: Ersoy Güler

Oyuncu Kadrosu:
Bella: Jessica May
Hazar: Tolga Mendi
Asiye: Yonca Şahinbaş
Kalender: Mustafa Avkıran
Kağan: Dağhan Külegeç
Möhteber: Sema Keçik