Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisi 51. yeni bölümünde Şirin’in gözyaşları ve isyanı!

Yeni Gelin dizisi 51. yeni bölümünde Şirin’in gözyaşları ve isyanı!

tarafından ker_def
ŞİRİN KADERİNE İSYAN EDİYOR!

Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, Show TV’nin kahkaha dolu dizisi “Yeni Gelin”in 51. bölüm tanıtımı yayınlandı. Baran’la evlenemeyen Şirin’in gözyaşları içinde kaldığı tanıtımda Hazar, Kalender Ağa’nın hasta olduğunu öğreniyor. İskender yeni aldığı son model arabasıyla konakta tur atarken, Afet konağa bırakılan sahipsiz bebeği yetkililere vermek istemiyor.

Yeni Gelin’in bu akşam ekrana gelen 50. bölümünde eğlenceli dakikalar yaşandı. Ayşe’nin kendine gelin diye konağa getirdiği Helga aslında Adana’ya fotoğraf çekmek için gelmişti. Her şeyin yanlış anlaşıldığı ortaya çıkınca İskender, Helga’yı konakta misafir etmek istedi. Helga’nın varlığından rahatsız olan kaynanalar ve Gülistan, yıldırım nikahıyla Elzem’le evlenen Müsellim’in nikah eğlencesinde Helga’dan kurtulmak istedi. Yaptıkları planla hem Helga’dan kurtulacak hem de Gökhan’ı baş göz edeceklerdi. Planlarının sorunsuz işlediğini düşünen kaynanalar Bozok erkeklerinin oyununa geldi. Bozokların zorlu sınavlarından geçen Baran ise sonunda Şirin’le evlenecekti. Şirin, babası olmadan evlenmeye yanaşmasa da Kalender’den son anda aldığı telefonla kararını değiştirdi. Ne olursa olsun Şirin’in evlenmesini isteyen Kalender Ağa böylelikle yerini belli etti. Baran’la evlenmeye ikna olan Şirin, nikah masasında yaptığı şakayla tüm işleri değiştirdi. Şirin’in “Hayır!” yanıtını ciddiye alan ve nikahı iptal eden nikah memurunu darp eden Baran soluğu nezarethanede aldı.

Yeni Gelin dizisi 51. yeni bölümünde Şirin'in gözyaşları ve isyanı! 7

YENİ GELİN DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

“Yeni Gelin” yeni bölümü ile 26 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Show TV’de!