Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin dizisinin güzeli Jessica May’in canlandırdığı Bella ile birçok ortak noktası var

Yeni Gelin dizisinin güzeli Jessica May’in canlandırdığı Bella ile birçok ortak noktası var

tarafından ker_def

Yeni Gelin dizisinin güzeli Jessica May'in canlandırdığı Bella ile birçok ortak noktası var 7

Yeni Gelin dizisinin Brezilyalı yıldızı Jessica May, güzelliğinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla milyonların gönlünü fethetti.

Jessica May’ın Akşam’da yayınlanan röportajı …

‘Yeni Gelin’ dizisine nasıl dahil oldunuz?

Teklif geldiği zaman Brezilya’daydım. Ailemle birlikteydim. Böyle bir proje başlayacakmış ve daha önce reklam çekiminde birlikte çalıştığımız bir cast direktörü beni Süreç Film’e öneriyor. Sonra Türkiye’deki menajerim Ali Kınay’a ulaşıyorlar. Bir gün sabaha karşı telefonum çaldı. Menajerim durumu anlattı ve yapımın benden kısa bir video istediğini söyledi. Ben de uykulu olduğum için çok algılayamadım. Sonra sabah kendime geldiğimde video çektim ve gönderdim. Yönetmenimiz Ersoy Güler videoyu izlendikten sonra beni hemen İstanbul’da da görmek istedi. Sonrasında görüşmeler oldu ve anlaştık.

BELLA’YLA ORTAK NOKTALARIMIZ ÇOK

Canlandırdığınız Bella karakteriyle benzer yanlarınız var mı?

Dizide Bella karakterini oynuyorum ve Bella ile çok ortak noktamız var. Zaten çevremdekiler de “Tam kendine göre bir rol bulmuşsun” diyor. Bella İspanya’dan çıkıp Türkiye’ye geliyor. Ben de Brezilya’dan Türkiye’ye geldim. Mesela Bella çok meraklıdır; ben de öyleyim. Çocukluğum çiftlikte hayvanların içinde geçti; onlar benim arkadaşlarım gibi. Bundan dolayı hayvanları çok seviyorum. Bella da hayvanları çok seviyor ve onlara zarar gelmesin istiyor. Senaryo geldikçe Bella’nın karakterini daha iyi anladım ve bu kadar bağdaştığımız için çok sevindim.