Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni Gelin’den sonra Jessica May’e büyük piyango vurdu!

Yeni Gelin’den sonra Jessica May’e büyük piyango vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Jessica May, Brezilya’dan Türkiye’ye gelen ve dilimizi öğrenip, bu ülke insanı ile güzel bir bağ kuran, eşini de yine bu topraklardan seçen bir ünlü isim…

Jessica May, Türkiye’de adeta kendini buldu ve hayatını da bambaşka bir noktaya taşımış oldu. Oyunculuk konusunda da Yeni Gelin dizisindeki Bella karakteri onun adına büyük bir fırsat kapısıydı. Bu kapıyı da çok iyi değerlendiren May, izleyicilerin tanıdığı ve sevdiği bir isim haline geldi.

Yeni Gelin dizisinin ardından bir sezon ekranda gözükmeyen Jessica May, bu arada Dert Bende isimli filmde rol aldı. Böylelikle sinema sektörüne de el atan oyuncu, 2020 yılında ise büyük bir fırsat daha edindi.

Adeta piyango vuran May, 2020 yılının en iddialı dizilerinden birisi olan Maria Mustafa’da başrolü kaptı. Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı dizinin yönetmeni ise usta isim Faruk Teber olacak.

Kapadokya’da çekimleri yapılacak olan dizide Tamer Levent gibi, en son İstanbullu Gelin dizisinde Gaffur karakterine hayat veren bir usta isim de bulunuyor.

Jessica May’in başroldeki partneri ise henüz belirlenmedi.