Ana sayfa Kadın Haberleri Yeni Gelin’in Afet’i Ece İrtem kaçamak yaptı! Ece İrtem kimdir?

Yeni Gelin’in Afet’i Ece İrtem kaçamak yaptı! Ece İrtem kimdir?

tarafından ker_def
İstanbul kaçamağı

Show TV ekranlarında izleyenlerle Cumartesi günleri buluşan Yeni Gelin dizisinin Afet’i Ece İrtem, Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı.

Oyuncu, Adana’daki çekimlerden fırsat bulup, İstanbul kaçamağı yaptığını söyledi.

Kaçak gelinler, Şeref Meselesi ve O Hayat Benim dizileriyle dikkat çeken Ece İrtem, şu sıralarda Yeni Gelin dizisinde başarıyla rol alıyor.

Yeni Gelin'in Afet'i Ece İrtem kaçamak yaptı! Ece İrtem kimdir? 7

‘ECE İRTEM’ KİMDİR ?

Ece İrtem. 1991 Sivas doğumlu. Yaşar üniversitesi Müzik Bölümü Opera/Şan Ana Sanat Dalı mezunu. İrtem’in çocukluğum beri sahnede olmaktı. Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra oyunculukta da ilerlemek için Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimine başladı. Hedefim ve hayalimden hiç vazgeçmedim diyen Ece İrtem, ”Doğru yer ve doğru zamanı kovaladım hep, hedefimden ve hayalimden hiç vazgeçmedim. Üniversitede opera/şan eğitimim içerisinde oyunculuk derslerimiz de vardı. Ama orada aldığım dersler daha çok opera sahnesi için verilen derslerdi. Ben yolumu oyuncu olmak için çizmeye karar verince altyapımın da güçlü olması için Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk derslerine başladım. Hala da devam ediyorum eğitimime. Ve sanırım bu eğitim zamanla şekil değiştirse de hayatımın sonuna kadar devam edecek.” dedi