Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

tarafından zk zk

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 8

Yuvamdaki Düşman

2018’in ilk dizilerinden biri olan ‘’Yuvamdaki Düşman’’ dizisi de umduğunu bulamadı. Nebahat Çehre, Pamir Pekin, Ece Çeşmioğlu ve Aslı Tandoğan’ı bir araya getiren dizi 6 bölüm yayınlandıktan sonra jet hızıyla yayından kaldırıldı.

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 9

Nerdesin Birader
Başrolünde Timur Acar’ın rol aldığı Nerdesin Birader dizisi umutlu başlamıştı ama flaş bir karar geldi. Reytinglerde beklentilerin çok altında kalan dizi, erken final yapma kararı aldı.
Nerdesin Birader, 3. bölümüyle, Total grubu reytinglerde 25. sırada, AB grubunda ise 27. sırada yer alabilmişti.

Reytinglerde bir türlü istenilen sonucu alamayan Nerdesin Birader için final kararı alındı. Dizi 29 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanan 4. bölümüyle erken final yaparak ekrana veda etti.

Yapımcılığını Filmevi Yapım Erol Demir ve Dilek Yorulmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ulaş Cihan Şimşek’in oturduğu, senaryosunu Sahne 77’nin kaleme aldığı Nerdesin Birader’de Timur Acar iki farklı rolde oynuyordu.

Gonca Sarıyıldız, Hakan Bilgin, Ruhi Sarı, Defne Yalnız, Deniz Can Aktaş, Seren Deniz Yalçın, Kemal Uçar, çocuk oyuncu Ülkü Hilal Çiftçi ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler de dizide rol aldı.

Devam ediyoruz…

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)