Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

tarafından zk zk

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 9

Rüya

Show TV’nin büyük umutlarla başlayan dizisi Rüya dizisi de erken final yapan diziler arasında yerini aldı.

Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik etti.

Dizi 24 Eylül Pazar akşamı yayınlanan son bölümüyle ekran macerasını bitirdi. Reytinglerde rakipleriyle yarışamayan dizinin günü değiştirildi önce. Salı günleri ekrana gelen dizinin yayın gününü değiştirilmesi kararını alan yayıncı kuruluş, Rüya dizisinin  pazar günleri ekrana geleceğini bildirdi. Ancak Pazar ekranı da Rüya’ya şans getirmedi ve final yaptı.

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 10

Yüz Yüze
Yeni sezonun en büyük hüsranlarından birisini de Yüz Yüze dizisi yaşadı şüphesiz.

Kimse dizinin bu kadar kısa sürede final yapmasını beklemiyordu. En azından bir 13 bölüm gidebileceği tahmin edilen dizi, 2 bölüm yayınlandı. 3. bölümle ilgili revizyona gidildiği belirtilerek o hafta dizi yayınlanmadı. Bir sonraki hafta da yayınlanmayınca durum ortaya çıktı.

Show TV’de yayınlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Sinem Kobal’ın rol aldıkları Yüz Yüze dizisi için final kararı alınmasından sonra sosyal medyada kanala tepkiler çoğaldı.

Perşembe akşamları ekrana gelen dizinin 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer alabilmişti.

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 11

Deli Gönül

Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın başrollerinde oynadıkları Fox TV’de yayınlanan Deli Gönül dizisi, ilk bölümüyle büyük dikkat çekmişti.

Dizinin final bölümü Total ve AB kategorilerinde 2. sırada yer aldı. Ancak yine de dizi final yaptı.

Senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan, Barış Pirhasan ve Selim Demirdelen’in yazdığı “Deli Gönül”ün yönetmenliğini, Selim Demirdelen ve Berat Özdoğan yaptı.

Başrollerini Murat Ünalmış ve Tuvana Türkay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Çiğdem Batur, Ogün Kaptanoğlu, İştar Gökseven, Mine Tüfekçioğlu, Macit Sonkan, Nilgün Karababa, Barış Yalçın ve Tarık Özenbaş yer alıyordu.

Reytinglerdeki başarıya rağmen dizi 10. bölümüyle ekrana veda etti.

Devam ediyoruz…

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)