Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler…

tarafından zk zk

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 8

Klavye Delikanlıları
Show TV’nin sevilen dizisi final yapmadan bitirildi…
Süreç Film’in patronu Ali Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin beraber yazdığı Klavye Delikanlıları ekibinin kanal yönetimiyle görüşüp “daha fazla yıpranmamak adına” finali bir hafta öne çekme kararı aldığı öğrenildi.

Kadrosu için yaz boyunca titiz bir çalışmanın yapıldığı dizi Rasim Öztekin, Kaan Yıldırım, Vildan Atasever, Uraz Kaygılaroğlu, Ali Barkın, Selen Seyven, Seray Sever, Gül Onat, Cengiz Küçükayvaz, Sinan Çalışkanoğlu, Filiz Taşbaş, İpek Tenolcay ve Mert Asker’den oluşan güçlü kadrosu ve eğlenceli konusuyla dikkat çekmişti.

Dizi 3 Aralık’ta yayınlanan 9. bölümüyle ekrana veda etmesi bekleniyordu ancak 8. bölümden sonra ekrandan kaldırıldı.

Yaz aylarında çok konuşulan dizinin bu kadar kısa zamanda ekrana veda etmesi de beklenmiyordu. Ancak sezonda karşısına gelen güçlü diziler nedeniyle rekabet edemedi. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi, son bir kaç bölümünde Pazar akşamlarına kaydırılmıştı.

Eğlenceli hikayesi ve iyi oyuncularına rağmen ne yazık ki ekranda fazla tutunmayı başaramadı.

Yeni sezonda büyük iddia ile gelip hayal kırıklığı yaratan diziler... 9

Kayıtdışı
Sezonun çok iddialı başlangıçlarını yapan dizilerinden bir tanesi de Kayıtdışı dizisiydi.

Bu kadar erken final yapması beklenmiyordu. Ancak ekrandaki dizi bombardımanının karşısında ne yazık ki çok fazla tutunamadı.

Oyunculuklar ve hikayesiyle başlangıçta büyük bir ilgi uyandıran dizi, 27 Kasım akşamı yayınlanan 8. bölümüyle ekrana veda etti.

Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in başrollerinde oynadıkları Fox’un Kayıtdışı dizisinin akıbeti de ilginç oldu.

Erkan Petakkaya’nın geçirdiği kaza sonucu yaralanmasının ardından dizinin çekimleri durmuştu. Petekkaya ayağını kırdığı için diziye bir hafta ara verildi. Ardından izleyiciler yeni bölümü beklerken Kayıtdışı’nın final yapacağını duyuruldu ve 8. bölümle de veda etti.

Devam ediyoruz…

(Haberin devamı için sonraki sayfaya tıklayınız…)