Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu, hayatının en acı ve güzel hikayesini anlattı!

Yeşim Ceren Bozoğlu, hayatının en acı ve güzel hikayesini anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, geçtiğimiz ay Kanal D ekranında 4. bölümüyle birlikte ekrana veda eden Yüzleşme isimli dizide yer almıştı.

Dizinin finalinin ardından farklı etkinliklere katılan Yeşim Ceren Bozoğlu, Bursa’da TED Kolji’nin düzenlediği organizasyona katıldı.

28 dakika sahnede kalan ve hayatının “en özel, en acı ve en güzel” hikayesini anlattığını belirten Yeşim Ceren Bozoğlu, “Nasıl yaptım ben  de bilmiyorum” diye yazdı.

Ünlü oyuncu kendisi için muazzam bir deneyim olduğunu belirtti ve herkese de teşekkür etti.

İşte Yeşim Ceren Bozoğlu’nun instagram’daki paylaşımı:

Galiba @ted tarihine geçtim??18 dakika sınırı varken ben 28 dakika kalmışım sahnede???Öyle büyülü bir hâl oldu ki, kimse de indirmedi beni sahneden…
Bugün @tedxbursa ’da 1500 kişilik salonda hayatımın en özel, en acı ve en güzel hikayesini anlattım.Nasıl yaptım bende bilmiyorum…Muazzam bir deneyimdi benim için…O koltuklarda oturup, tek bir saniye kıpırdamadan benimle o yolculuğa çıkan, beraber nefes alıp, beraber nefesimizin kesildiği, beraber ağladığımız ve beraber güldüğümüz adını bilmediğim herkese olağanüstü güzel yürekleri için nasıl teşekkür edeceğimi gerçekten bilemiyorum..Bazen bu kadar şanlı olduğuma inanamıyorum…Binlerce milyonlarca kez şükürler olsun… @tedxbursa nın bütün gönüllülerine, koçumuz Evren hocaya, bizi kardeşleri gibi ağırlayan bütün ekibe çok ama çok teşekkür ederim…Ömrümün sonuna kadar unutamayacağım bir gündü bu..
(Konuşmanın başı canlı yayında şimdilik; merak ederseniz tamamı yakında YouTube’da.)

Yeşim Ceren Bozoğlu, hayatının en acı ve güzel hikayesini anlattı! 7