Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu yine bomba gibi bir pozla olay oldu!

Yeşim Ceren Bozoğlu yine bomba gibi bir pozla olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkat çekmekteydi. Oyuncu dün bacaklarını öne çıkartan bir paylaşım yaptı ve sosyal medyada çok konuşuldu.

Eleştiriler de alan Bozoğlu, bu konudaki düşüncelerini de yine cesur bir paylaşımı ile gösterdi. Bu sefer de göğüs dekolteli bir pozunu paylaşan oyuncu, “Toplumun şiddetle, yargılarla, yaftalarla kadın vücuduna koyduğu yasaklamalardan ve cezalandırılmalardan çok sıkıldım. Yanlış anlaşılmaktan, sevilmemekten, onaylanmamaktan kısacası yargılayan gözlerden korkmaktan da çok sıkıldım” diyerek kendisine yönelik eleştirilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Yeşim Ceren Bozoğlu yine bomba gibi bir pozla olay oldu! 8

Bozoğlu, hem cinslerine de örnek olacak sözleriyle de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu, “Özgür, güçlü, kendisiyle ve bedeni ile barışık kadınlara ihtiyacımız var bizim! Çok şükür, kendi varoluş hikayemde dönüşmeye devam ediyorum ve dünyayı ve kendimi keşfettikçe ,daha da mutlu ve öz güvenli bir kadın oldum. Ruhumdan, zihnimden ve vücudumdan gayet memnunum ve mümkünse, müsaadenizle, müsaade istemeden (!) tadını çıkaracağım…Ve evet, öz güven yaşama sevinciyle birleşince, kar kıyamet vız geliyor” diye konuştu.

Yeşim Ceren Bozoğlu yine bomba gibi bir pozla olay oldu! 9